G.O.W.! Súdwest Fryslân 2017

De beurs over gezond leven in Súdwest Fryslân
Wil jij weten wat je kunt doen om gezond te leven? Kom dan naar de G.O.W.! beurs op zaterdag 8 april van 12:00 - 18:00 bij ROC Friese Poort in Sneek. Zorgaanbieders en organisaties uit de regio Súdwest-Fryslân bundelen hier hun krachten en staan klaar voor jou én jouw vragen. 

Alles over een gezond leven 

Voor alle leeftijden. Zorgverleners en instanties staan klaar om je vragen te beantwoorden rondom de thema’s: bewegen, wonen, werken,ondersteuning, vrije tijd, voeding, ontspanning en zorg. Er is een speedspreekuur van zorgverleners, gezondheidschecks en fittesten. Laat de onderkant van je voet in 3D scannen, ontspan met een heerlijke stoelmassage en beweeg mee bij één van de workshops.

Alles over gezonde voeding, een kookdemonstratie, voedingsadvies, sportieve work-outs en ontspanningsactiviteiten.

Ook kun je lezingen over diverse onderwerpen bijwonen. Tussentijds kun je natuurlijk ook genieten van een hapje, een drankje en ander vermaak.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Op de kinderboerderij tegenover de ROC Friese Poort is er voor kinderen t/m 12 jaar een speciaal programma met aandacht voor gezond leven.

Online aanmelden.

Klik hier om je aan te melden! Dan krijg je een gratis gezonde lunch aangeboden door Albert Heijn Sint Antoniusplein Sneek!

G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
KBDCP9XX4HYG