Ondersteuning

Je bent op zoek naar ondersteuning maar je weet eigenlijk niet waar je het (regionaal) zoeken moet. Ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit: begeleiding bij je financiën of bij het gebruik van je computer. Maar het kan ook ondersteuning bij arbeidsbeperkingen zijn.
Zaterdag 8 April (Programma)
Charlotte van der WallElbert-Jaap Schipper
Iedereen maakt dingen mee in het leven, goede dingen en vervelende dingen. Die ervaringen vormen jouw kijk op jezelf en op de wereld. Hoe kun je ondanks - of misschien dankzij - wat je hebt meegemaakt jouw koers bepalen en kiezen voor een goed en gezond leven. Wat kun je doen om je beter te voelen en hoe houdt je jezelf ‘op koers’? In deze workshop gaan we na een korte uitleg aan de slag met ‘jouw eigen koers’. Deze workshop helpt richting te geven.
Meine de Vlugt
Meine de Vlugt (38) is verandercoach, mental trainer en psychodynamisch therapeut. Meine is oprichter van de BrainFitnessClub in Sneek, waarmee hij diverse mentale groepstrainingen geeft gericht op gedragsverandering, ontspanning en/of focus. Daarnaast begeleidt hij mensen om gewenste veranderingen te realiseren met zijn coaching- en therapiepraktijk Ik Verander Nu.
Charlotte van der WallElbert-Jaap Schipper
Door Elbert-Jaap Schipper, psychiater, praktijkhouder Schipper Psychiatrie Sneek en Charlotte van der Wall, Klinisch psycholoog, praktijkhouder Van der Wall Psychologie. Boosheid is een belangrijke emotie, die krachtig voelt. Mensen die met hun vuist op tafel slaan, bereiken vaak veel in onze samenleving. Maar wat als je boosheid anders inzet, je eigen kracht en ook je eigen kwetsbaarheid meer durft te bespreken. Valt daar nog winst te behalen? In deze workshop gaan we na een korte uitleg ook aan de slag met deze vragen. En je komt er gegarandeerd sterker uit.
Meine de Vlugt
Meine de Vlugt (38) is verandercoach, mental trainer en psychodynamisch therapeut. Meine is oprichter van de BrainFitnessClub in Sneek, waarmee hij diverse mentale groepstrainingen geeft gericht op gedragsverandering, ontspanning en/of focus. Daarnaast begeleidt hij mensen om gewenste veranderingen te realiseren met zijn coaching- en therapiepraktijk Ik Verander Nu.
Exposanten
Bewust met Nynke = Bewust meer ENERGIE
Meer ENERGIE door voeding te kiezen die bij je past, door te bewegen, en door te ontspannen. Ontdekken wat je lichaam nodig heeft. Doe mee en geef ook het goede voorbeeld!
Piet Schurer
Biedt oogzorg op maat
Dikhoff & Schurer opticiens is al meer dan vijf decennia een begrip in Friesland. De optiekzaak staat bekend om de kwaliteit van oogzorg. Zowel met ons assortiment als met het verlenen van service, wij streven altijd naar het geven van de allerbeste kwaliteit.
Bij de Groene Kruis Winkel en het Hulpmiddelen Centrum kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen dat u kunt lenen, huren en kopen. Van wandelstokken tot rollators en van wandbeugels tot douchestoelen. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd en adviseren u graag welk hulpmiddel het beste bij uw situatie past
JE FOCUS EN EFFECTIVITEIT VERBETEREN? AFREKENEN MET SLECHTE GEWOONTEN? EEN DROOM REALISEREN?
Meine de Vlugt is verandercoach, mental trainer en psychodynamisch therapeut. Meine is oprichter van de BrainFitnessClub in Sneek, waarmee hij diverse mentale groepstrainingen geeft gericht op gedragsverandering, ontspanning en/of focus. Daarnaast helpt hij mensen 1-op-1 om succesvol te veranderen met zijn coaching- en therapiepraktijk Ik Verander Nu.
Elke dag een mooie dag!
Kinderwoud Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang door heel Friesland. Op zaterdag 8 april maakt Kinderwoud Sneek een mooie dag met de kinderen die G.O.W. bezoeken. Alle kinderen zijn van harte welkom op de Kinderboerderij Sneek, waar een speciaal programma over gezond leven is samengesteld voor kinderen van 0-8 en van 8-12 jaar oud. Deelname is gratis.
Samen staan we sterker
Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland is een lokale Rabobank met ruim 300 medewerkers. Vanuit ons hoofdkantoor in Sneek én vijf kantoren in de regio bedienen we de markt in de Friese Zuidwesthoek. We bieden zowel particulieren als bedrijven alle financiële dienstverlening die nodig is om zelfstandig aan het betalingsverkeer deel te nemen. Als lokale bank zijn we actief in interessante en regionale netwerken en ondersteunen we lokale initiatieven en verenigingen.
Elbert-Jaap Schipper
Bij Schipper Psychiatrie Sneek kun je terecht voor gespecialiseerde behandeling van psychische aandoeningen.
Charlotte van der Wall
Elke hulpvraag is een goede vraag
Van der Wall Psychologie is een praktijk voor trauma, gedragsproblemen en gezinsproblemen. Voor hulp bij het verwerken van nare ervaringen, emotionele uitbarstingen, ruzie, kindermishandeling, loverboyproblematiek, seksueel misbruik, opvoedings- en relatieproblemen
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNAVN9K52V2