Voeding

Gezonde voeding is een belangrijk basis voor je gezondheid. Er zijn tegenwoordig heel veel ontwikkelingen en het onderwerp is tegenwoordig helemaal hip en happening. Er zijn veel nieuwe trends en zorgaanbieders die weten welke voeding het beste bij je past.
Exposanten
Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar
We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft.
Al je biologische boodschappen gratis thuisbezorgd!
BeterBio.nl is de grootste biologische webwinkel van Nederland. We voeren meer dan 2000 producten, super vers, maximaal regionaal. BeterBio Fryslân komt elke vrijdag in Sneek e.o. Bestellen kan tot donderdag 10.00 uur.
Marinus van Loon
Praktijk voor gewichtsbeheersing met Cure4Life en orthomoleculaire therapie. Marinus is sinds vele jaren het vertrouwde gezicht geweest van Drogisterij Meindersma. Ruim 30 jaar heeft hij vele tien- duizenden adviezen gegeven op het gebied van gezondheid van binnen en van buiten. Hij behaalde naast de vakdiploma's Drogist ook de certificaten voor Homeopathische adviezen, en voedingsadvies.
IJs, net een tikje anders!
Het assortiment bestaat op dit moment uit 24 smaken. Enkele specialiteiten zijn o.a. Fryske Sûkerbôle ijs (suikerbrood), Wijnand's Appeltaart ijs en Pistache Classico ijs. Maar ideeën zijn er genoeg, dus houd de smakenpagina in de gaten. Voor de liefhebbers hebben we ook suikervrij-ijs (op bestelling). Aan het ijs worden zo weinig mogelijk kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd.
Eet smakelijk!
Al 45 jaar bezorgt Van Smaak maaltijden aan huis en bij bedrijven en instellingen in de Noordelijke helft van Nederland. U kunt bij ons terecht voor koelverse, warme en diepvriesmaaltijden. Tevens kunt u de dagelijkse boodschappen bij ons bestellen.
Smoothie is always a good idea!
Vitamine Bo is een gezond concept op wielen. Met een Citroën HY food truck crossen we heel Friesland door om de meeste festivals en evenementen te voorzien van verse smoothies. De gerechtjes worden zoveel mogelijk ter plekke bereid zodat de gasten precies kunnen zien welke ingrediënten er gebruikt worden. De samenstelling van vers- en bevroren fruit maakt de smoothies heerlijk koel (en lekker). Super healthy dus!
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNASTANFZZA