Wonen

Wonen in Friesland! Wonen of gehuisvest zijn is de benaming voor permanent op 1 vaste plek leven, en dit wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Soms zijn hiervoor aanpassingen nodig, maar er zijn ook andere mogelijkheden die het wonen gewoonweg plezieriger maken.
Exposanten
We komen naar u toe!
Ruim 35.000 huishoudens kunnen op ons rekenen Energie Service Friesland is al meer dan 40 jaar de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken.
Súdwest-Fryslân (In het Nederlands ook wel Zuidwest-Friesland) is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. De gemeente heeft 82.284 inwoners (bron: CBS) en een oppervlakte van 841,56 km², onderverdeeld in 459,64 km² land en 381,92 km² water. Hiermee is het qua totaaloppervlakte de grootste gemeente van Nederland.
VAN A TOT Z DOOR EIGEN KBC VAKMENSEN
Het plannen en inrichten van een nieuwe keuken of badkamer is voor u geen dagelijks werk. Misschien vindt u het zelfs dermate gecompliceerd dat u er enigzins tegenop ziet. Laat u zich door KBC ontzorgen. Onze adviseurs nemen het object van A tot Z met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNAR9CKB65N