Zorg

De professionele zorg zoals huisartsenzorg, thuiszorg, maatschappelijk werk, psychologische ondersteuning en ziekenhuiszorg. Het is belangrijk dat medische zorg goed vindbaar is, weet jij waar je de beste zorg kan krijgen?
Zaterdag 8 April (Programma)
12:30 - 13:00
Bas Suijkerbuik
Van belang voor iedereen die meerdere, verschillende geneesmiddelen gebruikt
13:15 - 13:45
Angelieke Burgers
Door Angelieke Burgers van Bevolkingsonderzoek Noord.
14:00 - 14:30
Esther Nauta
Door consulente orthopedie Esther Nauta.
14:30 - 15:00
Angelieke Burgers
Door Angelieke Burgers van Bevolkingsonderzoek Noord.
14:45 - 15:15
Angelieke Burgers
Door Angelieke Burgers van Bevolkingsonderzoek Noord.
Exposanten
Bas SuijkerbuikEsther Nauta
Uw zorg, onze zorg
Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met twee locaties in Sneek en in Emmeloord én Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 buurtgerichte zorgteams.
Angelieke Burgers
Voor vroege opsporing van kanker
Bevolkingsonderzoek Noord organiseert het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Persoonlijk en professioneel
Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.
Piet Schurer
Biedt oogzorg op maat
Dikhoff & Schurer opticiens is al meer dan vijf decennia een begrip in Friesland. De optiekzaak staat bekend om de kwaliteit van oogzorg. Zowel met ons assortiment als met het verlenen van service, wij streven altijd naar het geven van de allerbeste kwaliteit.
MAMMACARE; Prothese BH's en badmode
Iedereen wil gewoon de activiteiten ondernemen waar zij zin in heeft. Zwemmen, wandelen of sporten is ontzettend belangrijk, maar dat moet natuurlijk wel goed ondersteund worden. Wij adviseren u om bij ills Lingerie een afspraak te maken voor het opmeten en uitzoeken van de juiste borstprothese die bij uw lichaam past! U bent van harte welkom op de Gedempte Pol nummer 7, in Sneek.
Jacky Holsheimer- de Jong
Na de basis opleiding pedicure, heb ik , Jacky Holsheimer-de Jong, de opleiding tot medisch pedicure afgerond. Deze opleiding bleek bijzonder goed aan te sluiten bij mijn andere baan als doktersassistente. Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Ook als u specifieke klachten heeft, zoals likdoorns, pijnlijk ingroeiende nagels, "kalk"nagels (schimmelnagels) kunt u bij mij terecht. Ook uw voeten preventief te laten verzorgen, om houdingsveranderingen te voorkomen, is geen overbodige luxe.
De ziekte van Lyme kan iedereen overkomen.
Normaliter is de Nederlandse gezondheidszorg gericht op preventie van ziektes en pro-actief zoekt naar mogelijke problemen zoals bv borst – of darmkanker. Bij de ziekte van Lyme is het beleid geheel anders - eerst ziek laten worden (krijgen van een kring, griepachtige verschijnselen), voordat men met medisch handelen wil beginnen. De Vereniging wil dat de geneeskundige zorg – net als in ons omringende landen – direct start met de behandeling na een tekenbeet.
Ontzorgd, comfortabel & veilig wonen voor senioren
Parkflat Stadsfenne is gelegen aan de oostelijke rand van de stad Sneek, de watersportstad van Friesland. De Parkflat is omgeven door water, heeft een grote eigen tuin met zitjes en een jeu de boules baan en er zijn wandelpaden rondom. Een grote supermarkt is in de buurt gevestigd. Zelf hebben we ook een winkel. Sneek kent een leuk stadscentrum en heeft goede voorzieningen zoals een prima ziekenhuis.
Susanne Horrevoets
Mei elkoar!
Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. Vanuit ruim 30 locaties biedt Patyna een breed aanbod van zorg- en dienstverlening aan ouderen. Van thuiszorg tot en met intensieve verpleeghuiszorg.
Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Tijdens de beurs G.O.W. in ROC de Friese Poort in Sneek kunt u de stand van de PDSB bezoeken. De vrijwilligers bij de stand kunnen u allerlei informatie geven en uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook is er foldermateriaal over PDS en de PDSB wat u mee kunt krijgen. We nodigen u uit om bij ons langs komen.
Experts in horen, spreken en verstaan
Pento is er voor iedereen die problemen heeft op het gebied van gehoor, taal en/of spraak. Pento onderzoekt, adviseert en begeleidt hen én de mensen in hun omgeving.
Astrid Ploeg
Astrid Ploeg werkt als Energetisch Therapeut binnen het CAM veld. Een Energetisch Therapeut werkt met de energie in en om de mens, waarbij het zelfherstellend vermogen van de client wordt geactiveerd. Zowel op fysiek als psychosociaal vlak kunt u bij haar terecht, zij heeft een holistische visie. Begeleiding bij Hoogsensitiviteit (HSP) is mogelijk.
Elbert-Jaap Schipper
Bij Schipper Psychiatrie Sneek kun je terecht voor gespecialiseerde behandeling van psychische aandoeningen.
Thuishotel, gelukkig wel!
Bij Thuishotel bent u aan het goede adres voor diensten aan huis. Bent u op zoek naar Personenalarmering? Overweegt u uw maaltijden aan huis te laten bezorgen? Voor deze, en nog veel meer diensten kunt u bij Thuishotel terecht.
Zorg dient beschikbaar te zijn voor wie daar behoefte aan heeft!
Thuiszorg Zuidwest Friesland staat voor: respect voor de thuissituatie van onze huidige en toekomstige cliënten en een professionele zorgverlening in hun vertrouwde, huiselijke omgeving.
Welzijn voorkomt een beroep op zorg
Welzijn voorkomt een beroep op zorgleven en regie over eigen leven. Iedereen doet mee!! Welzijn is voor mensen en door mensen. Kom naar onze stand tijdens de GOW beurs en verneem over onze projecten en activiteiten voor jong tot oud!
Charlotte van der Wall
Elke hulpvraag is een goede vraag
Van der Wall Psychologie is een praktijk voor trauma, gedragsproblemen en gezinsproblemen. Voor hulp bij het verwerken van nare ervaringen, emotionele uitbarstingen, ruzie, kindermishandeling, loverboyproblematiek, seksueel misbruik, opvoedings- en relatieproblemen
Annalize van 't Zand
Ik begeleid en adviseer jonge meiden en vrouwen van alle leeftijden bij uiteenlopende klachten, die gepaard gaan met hormonale schommelingen. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik neem ruim de tijd om naar je te luisteren, je te adviseren, te coachen en adviseer ik je welke producten jou lichamelijk zouden kunnen ondersteunen. In een consult van een uur lang heb ik alle ruimte, tijd en aandacht voor jou. In het consult sta jij centraal, jouw verhaal, jouw klachten, jouw harmonie.
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNAKFY1CJPR