Ontspanning

Door te ontspannen ontstrest je lichaam, waardoor je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan kunt. Ontspanning zorgt er ook voor dat je tijd neemt voor jezelf om dingen te doen die je leuk vindt. Daardoor sta je gelukkiger in het leven en kun je meer van het leven genieten. Bij ontspanning hoort ook voldoende nachtrust. Als je uitgerust wakker wordt, ben je beter in staat te doen wat je gepland hebt. Dat geeft weer een voldaan gevoel.
Zaterdag 8 April (Programma)
Janneke Offringa
Mindful Fysiotherapie is fysiotherapie met toepassing van de principes van Mindfulness. Door de lichaamsoefeningen word je je bewust van je lichaam, van hoe je beweegt en wat het effect is van bewegen op je lichaam. Door aandachtsoefeningen en meditaties word je je ook bewust van je gedachten en gevoelens en van hoe je daar op reageert.
Janneke Offringa
Mindful Fysiotherapie is fysiotherapie met toepassing van de principes van Mindfulness. Door de lichaamsoefeningen word je je bewust van je lichaam, van hoe je beweegt en wat het effect is van bewegen op je lichaam. Door aandachtsoefeningen en meditaties word je je ook bewust van je gedachten en gevoelens en van hoe je daar op reageert.
Exposanten
Ontspanning is de basis voor gezondheid
Arthurmassage is al 24 jaar een begrip in regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Veel mensen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom geven wij massage bij u aan huis zodat u de deur niet uit hoeft. Ook op kantoor, binnen uw bedrijf of op iedere locatie waar u zich prettig voelt, bieden wij diverse soorten massage.
Eleonora - voor natuurlijke huidverbetering
Bij huidspecialist Ellen Hamersma staat aandacht en tijd voor de klant voorop. Er wordt gewerkt vanuit een holistische benadering, wat betekent dat er niet alleen wordt gekeken naar behandelmogelijkheden en producten, maar ook naar oorzaken van eventuele huidklachten. Er wordt zowel van binnenuit (voedingsadvies, natuurlijke voedingssupplementen) als van buitenaf (producten voor thuisgebruik, specialistische salonbehandelingen) gewerkt. Omdat de klant en zijn/haar huidwens voorop staat, krijgt iedereen een persoonlijk huid- en behandeladvies op maat.
Aukje Castelein
Dol op energie!
Heb je (vage) klachten en weinig energie? Wil jij je weer gezond en energiek voelen, maar wel op een natuurlijke manier? Kom naar de lezing van de Energie|Fabriek en leer meer over hoe jouw lichaam in elkaar steekt en krijg allemaal handige tips en trucs om weer (snel) in balans te komen! Energie kwijtraken is een proces, net als energie terugkrijgen.
Schoonheidsspecialiste
Schoonheidssalon Leanne is een sfeervolle salon gelegen in Sneek. De salon is aan huis en bevindt zich op de begane grond. In de salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, harsbehandelingen, Gellak en Visagie! Tijdens de beurs kunt u met korting uw wenkbrauwen mooi in model laten epileren en verven.
Ellen van WijnenInneke AafjesMartijn van der WerfWieke de Groot
Innovatiezorg, Fysiotherapie, Yoga en workshops
Helpt bedrijven en particulieren op het gebied van welzijn en vitaliteit.
De juiste pedicure kan het verschil maken
Pijnlijke voeten door bijvoorbeeld eelt, kloven of een likdoorn? Als de juiste voetverzorging voor u een probleem geworden is, door wat voor reden dan ook, kan ik u behandelen en adviseren
Janneke Offringa
Het geheel is meer dan de som der delen
Wij ondersteunen u bij de klacht die u wilt aanpakken. Uw gewenste uitkomst is ons uitgangspunt, zodat u volledig ‘Suo Marte’ verder kunt. Samen met u bekijken we welke stappen nodig zijn om uw doel te bereiken. Wilt u overleg over welke mogelijkheden er voor u zijn dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNABK9PJ4H9