Vrije tijd

Vrije tijd! Sommige mensen hebben er heel veel van, en sommige veel te weinig. Maar dat het belangrijk is voor je gezondheid, dat weten we allemaal. Voldoende ontspanning helpt bij het gezonder ouder. Er is genoeg te doen in je vrije tijd, maar wat past het beste bij jou?
Exposanten
Met een uitgekiend reisprogramma maken wij mooie reisbestemmingen bereikbaar. Voor iedereen!
René van der Ploeg, eigenaar van Frisian Travel, heeft jarenlange ervaring in de reis- en zorgbranche. Het kantoor staat in Drachten, maar onze gasten komen uit heel Nederland. Frisian Travel wil ook reizigers die iets meer zorg nodig hebben of bijvoorbeeld gebruik maken van een rolstoel voorzien van een fijne vakantie. Onze exclusieve reizen zijn professioneel en bieden een hoge service.
Winkelketen voor fiets- en autoaccessoires.
Bij kinderboerderij Sneek is het altijd beestachtig gezellig
Leer de boerderijdieren kennen op Kinderboerderij Sneek. Kijken, ruiken, aaien en soms knuffelen. Er is veel te vertellen over onze dieren en waar ons voedsel vandaan komt. We hebben een koe, een pony en een ezel, maar ook een kune kune varkentje en een knuffelweide met geitjes. Wat dacht je van onze prachtige pauw? De lieve konijntjes en cavia’s, de kippen, de snelheid van de schildpadden en het fluiten van de vele prachtige vogels. Ze zijn er allemaal en de dieren vinden het super leuk als je komt spelen!
Ingrid Roelofs
Ingrid Roelofs, zelf verpleegkundige, biedt al jarenlang zorgvakanties aan voor mensen met een beperking met Reisburo Vakantie & Zorg. Alle reizen worden begeleid door ervaren, professionele en enthousiaste vrijwilligers. De reizen worden gemaakt in kleine groepjes zodat de gezelligheid en geborgenheid gewaarborgd is, bovendien zorgt dit ervoor dat de reizen al snel door kunnen gaan. Dus hebt een lichamelijk beperking, bent u moeilijk ter been of hebt u behoefte aan geborgenheid tijdens uw vakantie komt u dan vooral kijken naar het aanbod van Reisburo Vakantie & Zorg.
#wearevedt
VEDT is een full-service reclame bureau ontstaan uit een samenwerking van creatieve ondernemers. In de kern staan videomaker Jacob Fokkens en fotograaf Jeffrey Imminga. Samen zijn ze al vanaf het begin (2012) bezig om de naam VEDT uit te bouwen tot een bekende naam in Noord-Nederland.
Goed je te ontmoeten
Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
SJNAAPWCF771