Informatie voor exposanten

G.O.W.! Súdwest Fryslân 2017
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs in Súdwest-Fryslân. Een evenement over gezond leven voor alle leeftijden. Laat de onderkant van je voet in 3D scannen, beweeg mee bij één van de workshops en laat je informeren door de zorgverleners. Suppen op locatie, bootcamp, de 11 meter race van Friesland Beweegt, een speciaal sportprogramma voor vrouwen, wandelen, karate, paaldansen, mindfulness en Yin Yoga: voor iedereen is er iets te doen. Ook zijn er lezingen van medisch specialisten, een speedconsult van artsen en re-integratie coaches, informatie over gezonde voeding, proeverij van gezonde gerechtjes, massages, medische pedicure en andere ontspanningsactiviteiten. Tussentijds kun je natuurlijk ook genieten van een hapje, een drankje en ander vermaak.

Mogelijkheden en tarieven

Download de informatie voor exposanten met de mogelijkheden en tarieven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@gezonderouderworden.nl of +31 (0)85 040 8063

Initiatief van Zus & Zorg

G.O.W.! is een initiatief van Zus & Zorg. Samen met de Gemeente Súdwest-Fryslân en de regionale aanbieders geven wij invulling aan dit event.

Onze missie is: “maak zorg zichtbaar. Daar word je beter van”. Wij kiezen bewust voor een regionale opzet zodat elke bezoeker oplossingen kan vinden dicht bij huis.

Wij geloven dat het aanbieden van alle zorg, diensten en producten op één plek, voor deze doelgroep werkt. Dus een breed aanbod van exposanten uit verschillende branches. 

Informatie over nieuwe woonvormen, zorg, gezondheid, reizen, maar ook over hulpmiddelen, voedingsadvies, artsen waar men terecht kan voor een speedconsult, thuiszorg, de buurtcoaches van de gemeente en advies van de zorgverzekeraar.

G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
KBDCEZGVPSAG