Exposanten
Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar
We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft.
Bas SuijkerbuikEsther Nauta
Uw zorg, onze zorg
Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met twee locaties in Sneek en in Emmeloord én Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 buurtgerichte zorgteams.
Ontspanning is de basis voor gezondheid
Arthurmassage is al 24 jaar een begrip in regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Veel mensen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom geven wij massage bij u aan huis zodat u de deur niet uit hoeft. Ook op kantoor, binnen uw bedrijf of op iedere locatie waar u zich prettig voelt, bieden wij diverse soorten massage.
Al je biologische boodschappen gratis thuisbezorgd!
BeterBio.nl is de grootste biologische webwinkel van Nederland. We voeren meer dan 2000 producten, super vers, maximaal regionaal. BeterBio Fryslân komt elke vrijdag in Sneek e.o. Bestellen kan tot donderdag 10.00 uur.
Angelieke Burgers
Voor vroege opsporing van kanker
Bevolkingsonderzoek Noord organiseert het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Bewust met Nynke = Bewust meer ENERGIE
Meer ENERGIE door voeding te kiezen die bij je past, door te bewegen, en door te ontspannen. Ontdekken wat je lichaam nodig heeft. Doe mee en geef ook het goede voorbeeld!
Voor iedereen, op elk niveau
Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.
Meine de Vlugt
BrainFitnessClub de sportschool voor je brein
BrainFitnessClub is de sportschool voor je brein. De kwaliteit van je leven gaat met sprongen vooruit als je je mindset structureel traint, zoals je je lichaam traint in een normale sportschool. Door je mentale kracht te versterken geef je je persoonlijke groei een boost en bereik je jouw doelen keer op keer!
Coaching en advies - Audrey van der Galiën
Check je loopbaan! Buro GrootsWerk is er voor mensen die zich niet meer op hun plek voelen in hun huidige functie en iets anders willen doen, maar niet weten wat en hoe. Maar ook voor mensen die afscheid (hebben) moeten nemen van hun werk en op zoek gaan naar iets nieuws.
Persoonlijk en professioneel
Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.
Vitaler, krachtiger en gezonder
De Curves workout is een combinatie van krachttraining met cardio training gevolgd door een stretching programma. Dit allemaal binnen 30 minuten, je kweekt spiermassa, je verhoogt je stofwisseling, je gaat meer vet verbranden en je brengt je lichaam in vorm. Door steeds sterker te worden en je flexibiliteit te verbeteren, leg je een stevige basis voor een gezondere en actievere toekomst.
Piet Schurer
Biedt oogzorg op maat
Dikhoff & Schurer opticiens is al meer dan vijf decennia een begrip in Friesland. De optiekzaak staat bekend om de kwaliteit van oogzorg. Zowel met ons assortiment als met het verlenen van service, wij streven altijd naar het geven van de allerbeste kwaliteit.
De sup speciaalzaak van het noorden
EasySup SupStore is de grootste Speciaalzaak en webshop in het Noorden als het om Stand Up Paddle gaat. Met alle grote merken op SUP gebied in Huis, en altijd meer dan 50 verschillende Boards op voorraad. Verder heeft het een groot assortiment van Peddels en andere accessoires. Daarnaast verzorgen wij vanuit onze locatie in Heeg nog SUP-verhuur en SUP-lessen.
Eleonora - voor natuurlijke huidverbetering
Bij huidspecialist Ellen Hamersma staat aandacht en tijd voor de klant voorop. Er wordt gewerkt vanuit een holistische benadering, wat betekent dat er niet alleen wordt gekeken naar behandelmogelijkheden en producten, maar ook naar oorzaken van eventuele huidklachten. Er wordt zowel van binnenuit (voedingsadvies, natuurlijke voedingssupplementen) als van buitenaf (producten voor thuisgebruik, specialistische salonbehandelingen) gewerkt. Omdat de klant en zijn/haar huidwens voorop staat, krijgt iedereen een persoonlijk huid- en behandeladvies op maat.
We komen naar u toe!
Ruim 35.000 huishoudens kunnen op ons rekenen Energie Service Friesland is al meer dan 40 jaar de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken.
Aukje Castelein
Dol op energie!
Heb je (vage) klachten en weinig energie? Wil jij je weer gezond en energiek voelen, maar wel op een natuurlijke manier? Kom naar de lezing van de Energie|Fabriek en leer meer over hoe jouw lichaam in elkaar steekt en krijg allemaal handige tips en trucs om weer (snel) in balans te komen! Energie kwijtraken is een proces, net als energie terugkrijgen.
Begeleiding bij: werken en vrije tijd
EspecialCare biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking een sportieve, creatieve en/of muzische invulling van werk en vrije tijd. Uitgaande van persoonlijke mogelijkheden en interesses. Waar plezier beleven en persoonlijk groei voorop staat!
Bewege en belibje yn Fryslân
Stichting Friesland Beweegt zet zich met raad en daad in voor de promotie van actieve recreatie in Fryslân. Hiertoe is zij met zo'n 120 vrijwilligers actief in het organiseren van spraakmakende evenementen en het verzamelen en toegankelijk maken van toeristische informatie.
Met een uitgekiend reisprogramma maken wij mooie reisbestemmingen bereikbaar. Voor iedereen!
René van der Ploeg, eigenaar van Frisian Travel, heeft jarenlange ervaring in de reis- en zorgbranche. Het kantoor staat in Drachten, maar onze gasten komen uit heel Nederland. Frisian Travel wil ook reizigers die iets meer zorg nodig hebben of bijvoorbeeld gebruik maken van een rolstoel voorzien van een fijne vakantie. Onze exclusieve reizen zijn professioneel en bieden een hoge service.
Súdwest-Fryslân (In het Nederlands ook wel Zuidwest-Friesland) is een gemeente in de Nederlandse provincie Friesland en is gelegen in de regio Zuidwest-Friesland. De gemeente heeft 82.284 inwoners (bron: CBS) en een oppervlakte van 841,56 km², onderverdeeld in 459,64 km² land en 381,92 km² water. Hiermee is het qua totaaloppervlakte de grootste gemeente van Nederland.
Bij de Groene Kruis Winkel en het Hulpmiddelen Centrum kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen dat u kunt lenen, huren en kopen. Van wandelstokken tot rollators en van wandbeugels tot douchestoelen. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd en adviseren u graag welk hulpmiddel het beste bij uw situatie past
Winkelketen voor fiets- en autoaccessoires.
Marinus van Loon
Praktijk voor gewichtsbeheersing met Cure4Life en orthomoleculaire therapie. Marinus is sinds vele jaren het vertrouwde gezicht geweest van Drogisterij Meindersma. Ruim 30 jaar heeft hij vele tien- duizenden adviezen gegeven op het gebied van gezondheid van binnen en van buiten. Hij behaalde naast de vakdiploma's Drogist ook de certificaten voor Homeopathische adviezen, en voedingsadvies.
IJs, net een tikje anders!
Het assortiment bestaat op dit moment uit 24 smaken. Enkele specialiteiten zijn o.a. Fryske Sûkerbôle ijs (suikerbrood), Wijnand's Appeltaart ijs en Pistache Classico ijs. Maar ideeën zijn er genoeg, dus houd de smakenpagina in de gaten. Voor de liefhebbers hebben we ook suikervrij-ijs (op bestelling). Aan het ijs worden zo weinig mogelijk kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd.
JE FOCUS EN EFFECTIVITEIT VERBETEREN? AFREKENEN MET SLECHTE GEWOONTEN? EEN DROOM REALISEREN?
Meine de Vlugt is verandercoach, mental trainer en psychodynamisch therapeut. Meine is oprichter van de BrainFitnessClub in Sneek, waarmee hij diverse mentale groepstrainingen geeft gericht op gedragsverandering, ontspanning en/of focus. Daarnaast helpt hij mensen 1-op-1 om succesvol te veranderen met zijn coaching- en therapiepraktijk Ik Verander Nu.
MAMMACARE; Prothese BH's en badmode
Iedereen wil gewoon de activiteiten ondernemen waar zij zin in heeft. Zwemmen, wandelen of sporten is ontzettend belangrijk, maar dat moet natuurlijk wel goed ondersteund worden. Wij adviseren u om bij ills Lingerie een afspraak te maken voor het opmeten en uitzoeken van de juiste borstprothese die bij uw lichaam past! U bent van harte welkom op de Gedempte Pol nummer 7, in Sneek.
VAN A TOT Z DOOR EIGEN KBC VAKMENSEN
Het plannen en inrichten van een nieuwe keuken of badkamer is voor u geen dagelijks werk. Misschien vindt u het zelfs dermate gecompliceerd dat u er enigzins tegenop ziet. Laat u zich door KBC ontzorgen. Onze adviseurs nemen het object van A tot Z met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Bij kinderboerderij Sneek is het altijd beestachtig gezellig
Leer de boerderijdieren kennen op Kinderboerderij Sneek. Kijken, ruiken, aaien en soms knuffelen. Er is veel te vertellen over onze dieren en waar ons voedsel vandaan komt. We hebben een koe, een pony en een ezel, maar ook een kune kune varkentje en een knuffelweide met geitjes. Wat dacht je van onze prachtige pauw? De lieve konijntjes en cavia’s, de kippen, de snelheid van de schildpadden en het fluiten van de vele prachtige vogels. Ze zijn er allemaal en de dieren vinden het super leuk als je komt spelen!
Elke dag een mooie dag!
Kinderwoud Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang door heel Friesland. Op zaterdag 8 april maakt Kinderwoud Sneek een mooie dag met de kinderen die G.O.W. bezoeken. Alle kinderen zijn van harte welkom op de Kinderboerderij Sneek, waar een speciaal programma over gezond leven is samengesteld voor kinderen van 0-8 en van 8-12 jaar oud. Deelname is gratis.
Schoonheidsspecialiste
Schoonheidssalon Leanne is een sfeervolle salon gelegen in Sneek. De salon is aan huis en bevindt zich op de begane grond. In de salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, harsbehandelingen, Gellak en Visagie! Tijdens de beurs kunt u met korting uw wenkbrauwen mooi in model laten epileren en verven.
Jacky Holsheimer- de Jong
Na de basis opleiding pedicure, heb ik , Jacky Holsheimer-de Jong, de opleiding tot medisch pedicure afgerond. Deze opleiding bleek bijzonder goed aan te sluiten bij mijn andere baan als doktersassistente. Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Ook als u specifieke klachten heeft, zoals likdoorns, pijnlijk ingroeiende nagels, "kalk"nagels (schimmelnagels) kunt u bij mij terecht. Ook uw voeten preventief te laten verzorgen, om houdingsveranderingen te voorkomen, is geen overbodige luxe.
De ziekte van Lyme kan iedereen overkomen.
Normaliter is de Nederlandse gezondheidszorg gericht op preventie van ziektes en pro-actief zoekt naar mogelijke problemen zoals bv borst – of darmkanker. Bij de ziekte van Lyme is het beleid geheel anders - eerst ziek laten worden (krijgen van een kring, griepachtige verschijnselen), voordat men met medisch handelen wil beginnen. De Vereniging wil dat de geneeskundige zorg – net als in ons omringende landen – direct start met de behandeling na een tekenbeet.
Ellen van WijnenInneke AafjesMartijn van der WerfWieke de Groot
Innovatiezorg, Fysiotherapie, Yoga en workshops
Helpt bedrijven en particulieren op het gebied van welzijn en vitaliteit.
Ontzorgd, comfortabel & veilig wonen voor senioren
Parkflat Stadsfenne is gelegen aan de oostelijke rand van de stad Sneek, de watersportstad van Friesland. De Parkflat is omgeven door water, heeft een grote eigen tuin met zitjes en een jeu de boules baan en er zijn wandelpaden rondom. Een grote supermarkt is in de buurt gevestigd. Zelf hebben we ook een winkel. Sneek kent een leuk stadscentrum en heeft goede voorzieningen zoals een prima ziekenhuis.
Susanne Horrevoets
Mei elkoar!
Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. Vanuit ruim 30 locaties biedt Patyna een breed aanbod van zorg- en dienstverlening aan ouderen. Van thuiszorg tot en met intensieve verpleeghuiszorg.
Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging
Tijdens de beurs G.O.W. in ROC de Friese Poort in Sneek kunt u de stand van de PDSB bezoeken. De vrijwilligers bij de stand kunnen u allerlei informatie geven en uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook is er foldermateriaal over PDS en de PDSB wat u mee kunt krijgen. We nodigen u uit om bij ons langs komen.
De juiste pedicure kan het verschil maken
Pijnlijke voeten door bijvoorbeeld eelt, kloven of een likdoorn? Als de juiste voetverzorging voor u een probleem geworden is, door wat voor reden dan ook, kan ik u behandelen en adviseren
Experts in horen, spreken en verstaan
Pento is er voor iedereen die problemen heeft op het gebied van gehoor, taal en/of spraak. Pento onderzoekt, adviseert en begeleidt hen én de mensen in hun omgeving.
Astrid Ploeg
Astrid Ploeg werkt als Energetisch Therapeut binnen het CAM veld. Een Energetisch Therapeut werkt met de energie in en om de mens, waarbij het zelfherstellend vermogen van de client wordt geactiveerd. Zowel op fysiek als psychosociaal vlak kunt u bij haar terecht, zij heeft een holistische visie. Begeleiding bij Hoogsensitiviteit (HSP) is mogelijk.
Fransiska Horjus
Oefentherapie Cesar is een houding en bewegingstherapie. Als oefentherapeut maak ik u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten of ter voorkoming van klachten. Naast de oefentherapie kunt u ook de Ronnie Gardiner Methode volgen, een methode om uw brein in beweging te brengen.
Samen staan we sterker
Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland is een lokale Rabobank met ruim 300 medewerkers. Vanuit ons hoofdkantoor in Sneek én vijf kantoren in de regio bedienen we de markt in de Friese Zuidwesthoek. We bieden zowel particulieren als bedrijven alle financiële dienstverlening die nodig is om zelfstandig aan het betalingsverkeer deel te nemen. Als lokale bank zijn we actief in interessante en regionale netwerken en ondersteunen we lokale initiatieven en verenigingen.
Ingrid Roelofs
Ingrid Roelofs, zelf verpleegkundige, biedt al jarenlang zorgvakanties aan voor mensen met een beperking met Reisburo Vakantie & Zorg. Alle reizen worden begeleid door ervaren, professionele en enthousiaste vrijwilligers. De reizen worden gemaakt in kleine groepjes zodat de gezelligheid en geborgenheid gewaarborgd is, bovendien zorgt dit ervoor dat de reizen al snel door kunnen gaan. Dus hebt een lichamelijk beperking, bent u moeilijk ter been of hebt u behoefte aan geborgenheid tijdens uw vakantie komt u dan vooral kijken naar het aanbod van Reisburo Vakantie & Zorg.
Elbert-Jaap Schipper
Bij Schipper Psychiatrie Sneek kun je terecht voor gespecialiseerde behandeling van psychische aandoeningen.
School voor innerlijke ontwikkeling en rust
Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Bekijk de demo van Sportschool F&F op 8 april in de ROC Friese Poort Sneek
Janneke Offringa
Het geheel is meer dan de som der delen
Wij ondersteunen u bij de klacht die u wilt aanpakken. Uw gewenste uitkomst is ons uitgangspunt, zodat u volledig ‘Suo Marte’ verder kunt. Samen met u bekijken we welke stappen nodig zijn om uw doel te bereiken. Wilt u overleg over welke mogelijkheden er voor u zijn dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek
Thuishotel, gelukkig wel!
Bij Thuishotel bent u aan het goede adres voor diensten aan huis. Bent u op zoek naar Personenalarmering? Overweegt u uw maaltijden aan huis te laten bezorgen? Voor deze, en nog veel meer diensten kunt u bij Thuishotel terecht.
Zorg dient beschikbaar te zijn voor wie daar behoefte aan heeft!
Thuiszorg Zuidwest Friesland staat voor: respect voor de thuissituatie van onze huidige en toekomstige cliënten en een professionele zorgverlening in hun vertrouwde, huiselijke omgeving.
Welzijn voorkomt een beroep op zorg
Welzijn voorkomt een beroep op zorgleven en regie over eigen leven. Iedereen doet mee!! Welzijn is voor mensen en door mensen. Kom naar onze stand tijdens de GOW beurs en verneem over onze projecten en activiteiten voor jong tot oud!
Charlotte van der Wall
Elke hulpvraag is een goede vraag
Van der Wall Psychologie is een praktijk voor trauma, gedragsproblemen en gezinsproblemen. Voor hulp bij het verwerken van nare ervaringen, emotionele uitbarstingen, ruzie, kindermishandeling, loverboyproblematiek, seksueel misbruik, opvoedings- en relatieproblemen
Eet smakelijk!
Al 45 jaar bezorgt Van Smaak maaltijden aan huis en bij bedrijven en instellingen in de Noordelijke helft van Nederland. U kunt bij ons terecht voor koelverse, warme en diepvriesmaaltijden. Tevens kunt u de dagelijkse boodschappen bij ons bestellen.
#wearevedt
VEDT is een full-service reclame bureau ontstaan uit een samenwerking van creatieve ondernemers. In de kern staan videomaker Jacob Fokkens en fotograaf Jeffrey Imminga. Samen zijn ze al vanaf het begin (2012) bezig om de naam VEDT uit te bouwen tot een bekende naam in Noord-Nederland.
Smoothie is always a good idea!
Vitamine Bo is een gezond concept op wielen. Met een Citroën HY food truck crossen we heel Friesland door om de meeste festivals en evenementen te voorzien van verse smoothies. De gerechtjes worden zoveel mogelijk ter plekke bereid zodat de gasten precies kunnen zien welke ingrediënten er gebruikt worden. De samenstelling van vers- en bevroren fruit maakt de smoothies heerlijk koel (en lekker). Super healthy dus!
Goed je te ontmoeten
Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.
Annalize van 't Zand
Ik begeleid en adviseer jonge meiden en vrouwen van alle leeftijden bij uiteenlopende klachten, die gepaard gaan met hormonale schommelingen. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik neem ruim de tijd om naar je te luisteren, je te adviseren, te coachen en adviseer ik je welke producten jou lichamelijk zouden kunnen ondersteunen. In een consult van een uur lang heb ik alle ruimte, tijd en aandacht voor jou. In het consult sta jij centraal, jouw verhaal, jouw klachten, jouw harmonie.
Media Partner
Marianne BouwmanYing Mellema
Ying Media is uitgever van diverse magazines, tijdschriften en kranten. Dit doen wij zowel digitaal, via (mobiele) websites, apps en social media (twitter en facebook), als zo ook op print. Onze magazine, tijdschriften en kranten zijn gericht op de regio, sport, recreatie en toerisme. De merken worden versterkt door diverse evenementen en webshops. ?Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.
G.O.W.! Súdwest-Fryslân
8 april 2017
Alles over gezond leven
Op zaterdag 8 april 2017 organiseren wij de tweede G.O.W.! beurs voor de regio Súdwest-Fryslân bij ROC Friese Poort in Sneek. Een platform over gezond leven. Samen met de Gemeente en alle regionale zorgaanbieders maken wij zorg zichtbaar voor de bewoners in de regio. Voor alle leeftijden.
fs45